juni 2015 archief

Twee kanovaarknooppunten netwerken formeel geopend.

Het kanoroutenetwerk (65 km) Krimpenerwaard is binnenkort gereed. Op zaterdag 11 juli organiseert de Groenalliantie Midden-Holland in het Loetbos te Lekkerkerk een feestelijke opening met heel veel kanoplezier en vele andere leuke activiteiten.    

Lees verder

Oefening voor aankomende zeekajakers

  Op dinsdagavond 30 juni gaan we oefeningen doen op de Vlaardingse Vaart die voor kanovaren belangrijk zijn en zeker voor aankomende zeevarende kajakkers De weersvoorspellingen zijn gunstig.   We gaan opnieuw werken aan: 1e voorwaarts peddelen met zo veel mogelijk rendement. 2e achterwaarts peddelen. 3e voorwaarts peddelen en remmen. 4e ronddraaien met opkanten 5e …

Lees verder

Verslag Poldertocht

Verslag kanotocht;  Holierhoekse, Zouteveensche en Noordketelpolders en het Abtswoudse bos Zondag 21 juni, De Toer-commissie had oorspronkelijk het plan om een toertocht te organiseren naar Monster. Echter bij het uitzetten van deze tocht bleek het een saaie, oninteressante tocht te worden. Dus werd plan B uit de kast gehaald een toertocht vanaf Natsec naar het …

Lees verder

Kano cursus start dinsdag 23 juni 19.30 uur

Voor nieuwe leden en bijna nieuwe leden. Dinsdag 23 juni start om half acht een (voor leden gratis) kanocursus die ook interessant kan zijn voor leden die dit jaar lid zijn geworden.

Lees verder

Open dag Midden-Delfland reuze gezellig bij Natsec en Scouting Wesselgroep

De Midden-Delfland dag kenmerkte zich door het grote aantal kinderen dat in kano’s op de Vlaardingse Vaart voer. Natsec en de scouting Wesselgroep hebben op deze dag samen gewerkt.

Lees verder

Oproep vrijwilligers open dag zaterdag 17 juni

        Midden-Delfland Dag en de Open dag Natsec   De Broekpolder staat ook dit jaar weer op de Midden Delflanddag in de belangstelling. Zo ook, uiteraard Natsec Natsec heeft dan een open dag. We verzamelen rond 9.30 uur en en starten na de koffie een een korte breefing daarna de opbouw. Rond …

Lees verder

Van de voorzitter

De vakanties staan weer voor de deur. Plannen zijn al af of worden gemaakt. Dan maar hopen dat het weer ons goedgezind is en dat we niet die natte zomer zoals vorig jaar krijgen. Op 20 juni hebben we weer open dag en….

Lees verder

Midzomer barbecue en kampeer weekend 20/21 juni

20 juni wordt er een open dag gehouden bij Natsec waar we onze vereniging weer uitgebreid presenteren aan de Vlaardingse burgerij. Aansluitend wordt er een barbecue georganiseerd voor de vrijwilligers en andere leden van Natsec om de dag op gepaste wijze te kunnen afsluiten. Daarnaast willen….

Lees verder

Toertocht naar Monster zondag 21 juni

        DEZE TOCHT IS VERANDERD, ZIE NIEUWE AANKONDIGING:  TOCHT NAAR MOEDER AARDE   Onze maandelijkse toertocht blijft deze keer dicht bij huis. We stappen bij Natsec in onze kano’s en varen van daar naar Monster. Als het weer het toelaat, kunnen we bij aankomst in Monster nog even een frisse duik in de zee …

Lees verder

Speciale 20 juni Open dag aanbieding

Ben je geïnteresseerd in kanovaren maar aarzel je of het wat voor je is? Dan is de introductie cursus iets voor jou!     Tijdens 4 vier cursusavonden (op dinsdag) maak je kennis met verschillende soorten kajaks en kano’s en de nodige uitrusting zoals de verscheidenheid aan peddels, zwemvesten en spatzeilen. Instappen kan…..

Lees verder