Toertocht naar Monster zondag 21 juni

 

      DEZE TOCHT IS VERANDERD, ZIE NIEUWE AANKONDIGING: 

TOCHT NAAR MOEDER AARDE

 

Onze maandelijkse toertocht blijft deze keer dicht bij huis. We stappen bij Natsec in onze kano’s en varen van daar naar Monster. Als het weer het toelaat, kunnen we bij aankomst in Monster nog even een frisse duik in de zee nemen.

De route naar Monster is onder andere mogelijk gemaakt door het nieuwe knooppuntensysteem. Wim van der Eijk en Dolf Wemmers zijn twee Natseccers die hebben meegedacht over de routes. En zo hebben de Natseccers Jan Willeboordse en Ruud Oosterhof vanuit de kano geholpen bij het voor varen van de vaarknooppunten in recreatiegebied Midden-Delfland en het Westland.000772_kanosteigers 2 - foto jan willeboordse - def (1)

Deze knooppunten zijn nieuw.Het werkt hetzelfde als fietsknooppunten. Het houdt rekening met de doorvaarthoogtes van de verschillende soorten boten. Langs de route worden voor drie categorieën boten verwijsbordjes geplaatst naar het eerstvolgende knooppunt. Op strategische locaties wordt een informatiepaneel gezet. Daarop kun je de kaart met vaarknooppunten bekijken. Op 21 juni zullen we…….

Op 21 juni zullen we naar Monster varen en de route volgen aan de hand van de knooppunten.

000766_vaarroutebordjes def

 

We zullen tijdens de tocht varen langs onder meer de plaatsjes Schipluiden, Oostbuurt, De Lier, Honselersdijk, Rolpaal, en Poeldijk.

Er zijn verschillende uitstappunten onderweg.

Hier de link naar de kaart met knooppunten: kaart_vaarnetwerk_md_wl_2015_def

 

Auto’s en trailers naaar Monster brengen om 8.45 uur.

Vertrek vanaf  Natsec om 9.45 uur

Graag opgeven of je meegaat bij
Dolf Wemmers: 0643435841//dolf@devnull.nl
Kees de Dreu: 0627437897//k.de.dreu@gmail.com
Ingeborg de Haan: 0612235163//idehaan@xs4all.nl

Graag tot zondag!