Zondag 22 november bij Natsec: Ambachtelijke pompoensoep

Komende zondag bij Natsec: Ambachtelijk gekweekt en culinair bereide pompoensoep

pompoensoep (1)

Beste kanoers,

Zo aan het eind van de herfst is het de laatste tijd behoorlijk kano onvriendelijk weer. Dit is uiteraard geen reden om niet naar Natsec te komen want er is meer te beleven dan kanoën. Zoals zondag as wordt een pompoen, gekweekt door Aad Hoogendam, door onze keukenprinses Jeanny van der Pijl omgetoverd in een heerlijke pompoensoep.

Mocht je zin hebben om deze wereldse creatie, gemaakt van eerlijke stoere ambachtelijke geteelde macrobiotische streekproducten, te proeven, kom dan gerust langs en laat je smaakpapillen versteld staan….
Reden genoeg om toch even naar de Watersportweg te komen.

De kantine is vanaf 14:00 uur geopend,

Tot zondag