Informatieavond op dinsdag 15 maart voor nieuwe leden 2014 en 2015

kantine natsec

De avond is natuurlijk ook voor alle andere leden zodat er kennis gemaakt kan worden.

De koffie staat klaar om 19.30 uur, we starten om 20.00 uur.

 

We hebben in 2014 en 2015 ruim 50 nieuwe leden bij Natsec kunnen verwelkomen. Tijd om als vereniging ook iets nieuws te beginnen, namelijk een informatieavond voor nieuwe leden.

Waarom een informatieavond?

 

 

 

Simpel, om elkaar te leren kennen. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt er kort iets verteld over de activiteiten van de diverse commissies en coördinatoren. De verschillende kanodisciplines komen aan de orde en desgevraagd de wijze waarop men zich hierin kan bekwamen. Alles wat de vereniging organiseert en uitvoert wordt door vrijwilligers gedaan. De avond is een prachtige gelegenheid om je te oriënteren en/of op te geven mee te doen.

Voor nieuwe leden en iedereen die daar geïnteresseerd in is, wordt er dit jaar een cursus Kanovaardigheid A georganiseerd.

Ook wordt in het voorjaar een aantal korte tochten op de dinsdagavond georganiseerd om ervaring en conditie op te doen. Aandacht wordt besteed aan het in- en uitstappen en tijdens de tocht wordt wat op de peddelslag gelet, alles om het kanovaren te veraangenamen. Afsluitend is er op zondag 3 juli een tocht door Schiedam.