Eskimoteercursus weer groot succes

Eskimoteercursus 2016

De eskimoteercursus 2016 zit er weer op. We mogen weer terugkijken op een zeer geslaagde activiteit die dankzij de medewerking van iedereen op de avonden zeer goed verlopen is. De inschrijvingen vielen niet tegen dit jaar, 20 deelnemers hadden zich aangemeld en betaald, maar de uiteindelijke opkomst was elke avond rond de 12 tot 9 deelnemers. Ruimte genoeg dus voor iedereen in het zwembad. De verdeling was 13 leden van Natsec, 2 leden van de Dajaks, 1 lid van de Windhappers en 3 deelnemers zonder club hebben gebruikt gemaakt van de mogelijkheid om in het zwembad te oefenen.

Eskimoteren 2008

Patrick Dousi heeft voor deze cursus voor de 2e maal hulp gekregen van 2 leden van de Dajaks, Max van Uden en Annelies Lakerveld, uit Dordrecht. De samenwerking is een win-win situatie voor beide verenigingen. Wij met 2 extra instructeurs en zij de mogelijkheid om als aspirant zeekajak-instructeurs verdere ervaring op te doen. Namens alle deelnemers wil ik Patrick, Max en Annelies hartelijk bedanken voor de fantastische cursus. Iedereen heeft enorm genoten en veel geleerd.

Dolf Wemmers