Van de voorzitter

In de periode van het ‘Natsec nieuws’, de voorloper van de huidige nieuwsbrieven, was het gebruikelijk dat de voorzitter in zijn voorwoord zijn bespiegelingen gaf over de gang van zaken.

Met de introductie van de nieuwsbrief als intern- en extern communicatiemiddel zijn deze “bespiegelingen” een tijdje weggeweest..

Maar het is toch wel goed om af en toe iets te melden over de veelheid van zaken die spelen.

Dolf Wemmers

We hebben inmiddels offertes gevraagd van een aantal aannemers voor het vervangen van het dak en ophogen van de tegelvloer in de loods. Op de algemene ledenvergadering van 19 april kunnen we de eerste resultaten bespreken en overleggen hoe we er verder mee kunnen gaan.

In mei zijn we gastheer van de kanovereniging KTW Chelmo, hiervoor is, in samenwerking met de TKBN, een programma uitgewerkt  door Jeanny en Kees van der Pijl. We nodigen iedereen uit om aan het programma deel te nemen en er voor de gasten een onvergetelijke week te maken, zoals zij dat al 55 jaar voor hun deelnemers hebben gedaan.

Het enthousiasme voor kanovaardigheidstrainingen toont goed aan dat het zinnig is om samen de huidige beschikbare instructeurs, na te denken over een opleidingsbeleid.

Het zou daarbij fantastisch zijn als er meer leden zijn die zich in het ‘instructeurschap’ zouden willen bekwamen. Ook dit jaar zullen op een aantal dinsdagavonden oefeningen op de vaart plaatsvinden.. Er is eveneens een aantal tochten gepland om ervaring op te doen. Jaap Kraaijenga heeft vanuit RCC het aanbod gedaan om Natsec te helpen het marathonvaren, of algemeen wat meer prestatiegericht varen, op gang te krijgen. We zullen graag van dat aanbod gebruik maken.

De toertochten starten op 20 maart, een mooie tocht door Delft om weer even los te komen van de winter.

Er staat nog veel en veel meer op het programma van onze vereniging, deels verwijs ik je naar het voorlopige programma zoals dat op onze de site staat en deels naar de berichten in de nieuwsbrieven en de events.

We hebben een zeer actieve vereniging en aarzel vooral niet  om, als je even wat tijd hebt, te helpen die activiteiten verder tot uitvoering te brengen.

Ik wens je heel veel vaarplezier,

 

Dolf Wemmers