Help de kantine

Jacques Flinterman gaat binnenkort een mega fietsreis richting Noordpool ondernemen, daarna staat de bouw van een huis in Australië op het programma.

Het zou Jacques niet zijn als hij niet voor een uitgebreid draaiboek voor zijn vervanging zou hebben gezorgd. Alle stappen, uitwerkingen, recepten enz enz staan in dit draaiboek. Daarom durven we het aan om met deze advertentie een oproep te doen bij alle vrijwilligers van Natsec om te helpen de kantine draaiende te houden.

Oproepbarbecue

Natsec is een middelgrote kanovereniging met ruim 170 leden. De vereniging heeft zijn hoofdvestiging in Vlaardingen in het sportgebied “Broekpolder” direct aan de Vlaardingervaart. Belangrijk onderdeel voor de ontwikkeling van de sociale functie van de vereniging is de kanoloods met daar in een modern geoutilleerde kantine.

 

Recentelijk is een vacature ontstaan voor de kantine van:

Kantine medewerker (M/V)

Wil jij nader kennis maken met collega kanoërs in deze inspirerende omgeving dan kan de kantine commissie je een uitgelezen mogelijkheid aanbieden om dit mogelijk te maken.

 

Functie wensen:

  • Vrolijk humeur;
  • Wettelijke minimum leeftijd 18 jaar;
  • Terras en bar ervaring niet noodzakelijk;
  • Ervaring in een non-profit organisatie;
  • Affiniteit serveren van warme en koude dranken is een pré;

Ook mensen zonder deze vaardigheden worden uitgenodigd om te reageren.

 

Natsec biedt de kantine medewerker (m/v) naast de waardering van de clubgenoten en de mogelijkheid veel van de leden in een relaxte omgeving te leren kennen, ook de mogelijkheid om ervaring op te doen met alle aspecten wat het kantinewerk met zich meebrengt.

Na een gedegen opleiding wordt de kantine medewerker (m/v) ingezet voor het zelfstandig draaien van kantinediensten volgens een (zeer) flexibel rooster.

 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de coördinator van de kantinediensten

Henk Lansbergen email: kantine@natsec.nl of loop even naar binnen in de kantine.