Huilers en afzwaaiers juni t/m december 2016

Huilers

Huilers, dat is de naam voor de jonge aanwas bij de zeehonden! Wij heten ze bij Natsec welkom.

Welcome

Marco Balk, Moniek van den Berg, Herman Boekholt, Keannu Calister, Karel Dupon, Gerda Dupon, Patrick van den Engel, Monique van den Engel, Nina van den Engel, Martien van Gelderen, Jannetje van Groningen, Piet Helder, Gertie Koman, Joris Kortstee, Alex Kortstee, Marielle Kortstee, Lotte Kortstee, Hans Nientied, Anton Nientied, Robert Nomikos, Monique Nomikos, Joey Nomikos, Melanie Ooststroom, Tristan Ooststroom, Henk Ribbink, Gerard van Schijndel, Jethro Smit, Claire Snoeij, Bert Sonneveld, Jessica de Witte.

Afzwaaiers

Dat is de naam van de soldaten die de dienst verlaten. Jammer dat we afscheid moesten nemen.

See-you

Josee Agasi, Daan Bartels, Jesper van den Berg, Menno Bierma, Sita Bierma, Rina Blotkamp, Paul Boerrigter, Nina van den Engel, Piet Helder, Marjon Lindeman, Hanno Schop, Claire Snoeij, Gerda van der Vegt, Marja van der vegt, Paul van der Vegt en Bruno Wuijts.

Dick van der Velden, 17 januariĀ 2017.