Verslag toertocht Strijensas

Toertocht Strijensas

We hebben een mooie tocht gevaren in Strijensas.

De tocht begon met laagwater, zodat we een paar kleine kreekjes hebben verplaatst naar het eind van de tocht. Het begon al heel mooi met een groep lepelaars die onverstoorbaar door bleven gaan met het zoeken naar eten. Aan het eind zijn we bij een strandje gestopt voor de lunch.

Na de lunch zijn we een kreekje vanaf 2 kanten ingevaren. Jammer genoeg konden we daar net niet doorvaren. Dat scheelde maar een paar honderd meter. In de middag hebben we nog een stop gemaakt bij een kunstwerk “Boter, kaas en eieren”. Daarna buitenom over het Hollands Diep terug naar de haven.

We hadden die dag geen gps bij ons, maar de route die we ongeveer hebben gevaren is Route Strijensas

(klik rechts op de foto hieronder om de andere foto’s te zien)
Toertocht Strijensas - mei 2017