Biesbosch toertocht, zondag 15 oktober

Biesbosch toertocht

Omdat het Biesbosch weekend in september niet is doorgegaan hebben we besloten om zondag 15 oktober de toertocht op de Biesbosch te gaan varen.

De route

We starten bij de Spieringsluis en varen langs de Petrusplaat, door onder andere het Gat van Kampen en het Buitenkooigat richting de Deeneplaat. We zullen dan ook langs het kampeerterrein van de Biesboschhoeve komen. Op de Deeneplaat kunnen de liefhebbers een stukje wandelen. Daarna peddelen we via de Deeneplaat door kleine kreekjes terug naar de trailer.

Afhankelijk van de deelnemers kunnen we de tocht aanpassen voor de snellere of langzamere vaarders. Dit houdt in dat iedereen mee kan varen. En de kanotrailer gaat mee. Uiteraard hebben we goed weer besteld.

Opgeven

We verzamelen om 8:45 uur bij kanovereniging Natsec om de kano’s op de trailer te laden. Daarna vertrekken we om 9:15 uur naar De Biesbosch. Afhankelijk van de pauzes die we maken zullen we rond 5 uur weer terug zijn in Vlaardingen.

Ga je mee, geef je dan op bij de toercommissie, email: toerkanovaren@natsec.nl