Vacatures Natsec

Er zijn heel dringend helpende handen nodig.

Voor een aantal taken binnen de vereniging hebben we op korte termijn mensen nodig.

Met elkaar maken we licht werk.  Waar gaat het om?

Secretaris

Wim van der Eijk gaat ons bestuur verlaten. Er is dringend een nieuwe secretaris nodig bij een jong en dynamisch Natsec-bestuur. Ben jij bereid je in de komende ALV te laten benoemen?  (informatie bij Dolf Wemmers)

Schoonmaakcoördinator

Arie van Montfoort heeft in de vorige ALV al te kennen gegeven te willen stoppen met zijn rol als coördinator van de schoonmaak. Het is ons nog niet gelukt om een vervanger te vinden.

Iets voor jou? Arie helpt je op weg. (informatie bij Arie van Montfort)

Verhuur Kantine

Hella Oosterhof heeft vele jaren, als stille kracht op de achtergrond, ervoor gezorgd dat de contracten voor het verhuur van de kantine aan onze leden op rolletjes loopt. Hella heeft te kennen gegeven daarmee te willen stoppen.

Wie wil ervoor zorgen dat de contracten geregeld worden. Hella wil je graag op heel korte termijn inwerken.

Kantinemedewerkers

De kantine is een belangrijke spil in ons verenigingsleven. De kantine is open op de dinsdagavond en de zondagmiddag. Het is een prachtplek om meer collega leden te ontmoeten en levert een bijdrage aan het welzijn van Natsec. Je wordt ingewerkt en één keer in de 2 of 3 maanden (afhankelijk van het aantal aanmeldingen) sta je achter de bar. (informatie bij kees van der Pijl)

Vertel maar wanneer je ingewerkt wilt worden, maak een afspraak met Kees van der Pijl.

Bestuurslid Activiteiten en PR

Nu het gebouw helemaal op orde is willen we in de komende tijd de aandacht vooral op vele leuke activiteiten voor onze leden organiseren. We hebben hulp nodig om dat te coördineren. Regelmatig stukjes in krant of sociale media zijn heel wenselijk.

Meer roaring bij Natsec, je hebt het in je vingers. (informatie bij Dolf Wemmers)

Informatie

Voor algemene informatie over alle taken kun je ook Dolf Wemmers bellen 06 43435841 of mailen dolf@devnull.nl