Huilers en afzwaaiers juni t/m december 2017

Huilers

Huilers, dat is de naam voor de jonge aanwas bij de zeehonden! Wij heten ze bij Natsec welkom.

Welcome

Andrej Babicky, Annemarie Bijl, Patryk Stachowiak en Sandra Stachowiak-Sikora.

Afzwaaiers

Dat is de naam van de soldaten die de dienst verlaten. Jammer dat we afscheid moesten nemen.

Richard Buth, Rob van Dijk, Karel en Gerda Dupon, Sierd van der Hoek, Joris, Alex, Lotte en Marielle Kortstee, Heleen van der Laan, Annelies Lakerveld, Tobias en Alma Liezenga, Lucia LopezArias, Robert, Monique en Yoey Nomikos, Melanie en Tristan van Ooststroom, Desiree Pegtel, Marcos Plomp, Henk Ribbink, Leo Rodenburg, Regine en Edwyn Schuchhard, Cees Smit, Bert Sonneveld, Max van Uden, Maarten Verbaan, Wim en Rogier Verburgh, Michiel Verhoef, en John de Vos.

Dick van der Velden, 7 januari 2018.