Avondmarathon

Avondmarathon Natsec

Woensdag avond 4 juli, onder ideale vaaromstandigheden ging de eerste avondmarathon op Natsec van start. Er was een grote opkomst van deelnemers uit Rotterdam, Leiden en zelfs Amersfoort. Maar liefst 18 kano’s waaronder onze eigen goed gevulde C11 lagen op het water. K1 wedstrijd-, toer-, zee-boten en een twee persoons wedstrijd canadees, ze deden alleemaal mee. Nadat iedereen zich had aangemeld en voorzien was van een nummer kon er worden gestart, om precies 20:00:18. Het was een schitterende eerste race waar iedereen van heeft genoten.

  

Uitslag

Jouke kwam als eerste binnen met een spectaculaire tijd van 48:02 minuten over een 9,25 km. Snel daar achter werden Koen (48:12 min) en Alexandra (48:30min) binnen gehaald onder luid applaus en het geluid van de wedstrijd hoorn van Dolf die de finish aan gaf. Onze C11, gevuld met mensen van A.L.S.K.V Levitas, introducees van ZVVS polo vereniging en Natsec leden, gestuurd door onze eigen Jacques Flinterman kwam als 14e binnen met een tijd van 62:10 minuten. Al met al een zeer gezellige en geslaagde eerste avondmarathon met een feestelijke sfeer. Het was ontzettend leuk om met zoveel applaus over de finishlijn te komen. We zien nu al uit naar volgend jaar en hopen dan weer veel nieuwe gezichten te zien.

De Route 

Macha de Dreu

 Klik op de onderstaande foto voor meer foto’s
Avondmarathon - juli 201