Avondtocht Amsterdam

Amsterdam Light Festival

Dit jaar hebben we het plan om in het donker door Amsterdam te varen tijdens het Amsterdam Light Festival. Tijdens dit festival zijn de grachten en de Amstel versierd met lichtkunstwerken.

We hebben het plan om te starten bij kanovereniging Zeeburg en van daaruit naar het centrum te varen voor een rondje door de grachten. Dat is totaal 11 km varen. Houd er rekening mee dat het donker is en dat het erg druk is op het water. Klik op de foto voor de route.

Wie kunnen er mee

Bij deze tocht is een zwemvest en een rondschijnend toplicht verplicht. Verder moet je zorgen voor warme kleding en een set reservekleding. Deze tocht is door de omstandigheden niet geschikt voor beginnende kanovaarders. Aanmelden voor deze tocht is verplicht, zodat we verdere informatie kunnen sturen.

Bij slecht weer wordt de tocht verplaatst naar een andere datum.