Toertocht Leusden – Amersfoort 20 okt 2019

Komend weekend staat er een toertocht in Leusden op het programma. De weersvoorspellingen zijn goed, droog, weinig wind en rond de 12 graden. Al met al mooi kanoweer.

Nu ligt Leusden tegen Amersfoort aan en daarom lijkt het mij veel leuker om de andere kant op richting Amersfoort te varen. We varen via de Heiligenbergerbeek naar het centrum en daar een rondje door de singels. Onder de Waterpoort door en langs de bekende punten zoals Onze Lieve Vrouwentoren en museum Flehite. Via het Valleikanaal verlaten we het centrum weer en varen we heen- en weer over de Barneveldse beek, een mooi stukje natuur en eindigen we weer bij de auto’s.

Het is een tocht van 20 km met een paar overdragingen.

We verzamelen om 8:45 uur en vertrekken om 9:15 uur. Als je mee wilt geef je dan op bij de toercommissie, toerkanovaren@natsec.nl . De trailer gaat mee, als dat nodig is.