Het toerprogramma staat op de website

Het toerprogramma

Het toerprogramma staat inmiddels al een tijdje op de website. We hebben weer ons best gedaan om een aantal mooie toertochten te selecteren. De eerste tocht komt te vervallen, omdat het weer nog niet meewerkt. De rest van de geplande tochten gaan wel door. Geef je in ieder geval van tevoren op als je mee wilt varen.
Voor het jaarlijkse Biesbosch weekend willen we ons dit jaar aansluiten bij de Biesbosch Experience. Dit valt samen met ‘ons’ Biesbosch weekend en we willen wel eens zien of dit zo bevalt. Laat ons weten wat je hiervan vindt.

Geen toertocht, maar wel leuk om te doen is de Vlaardingen Schoon Challenge. We gaan dan met kajaks/kano’s het zwerfvuil in de Vlaardingse Vaart opruimen. En misschien varen we door en varen we door de sluis naar de haven, om daar het water schoon te maken. Meer informatie elders op de website.

Wie wel vaker een tocht wil varen is er een whatsapp groep opgericht. Het idee is om zelf een toertocht te plannen en dit met een groep Natsecers te gaan varen. Je kunt je hiervoor opgeven bij Viola Dessens via emailadres: toerkanovaren@natsec.nl .

Daarnaast is er ook een whatsapp groep om op donderdagmiddag mee te varen. Dit is een initiatief van Irene van der Werf, emailadres: pr@natsec.nl .
En dan is erook nog een groep zeevaarders voor ervaren kajakkers die tochten op groot water varen. Hiervoor stellen we wel eisen aan de ervaring en uitrusting van de vaarders. Informatie bij één van de zeevaarders.