Natsec & Corona-virus, kantine dicht, gezamenlijke activiteiten opgeschort

Natsec & corona-virus: de loods is open, kantine dicht, gezamenlijke activiteiten opgeschort tot 6 april 2020.

Het Natsec Bestuur heeft besloten om als vereniging per direct geen gezamenlijke activiteiten te houden. Bovendien worden er geen kantinediensten gedraaid. Die blijft dus dicht. Wij volgen de richtlijnen van RIVM en overheid. Dit betekent dat deze maatregel tot 6 april duurt. Tegen die tijd wordt ons standpunt opnieuw bepaald.

Gezamenlijke activiteiten de Vlaardingen Schoon Challenge, een regiobijeenkomst, de zwembadtraining op 5 april; die vervallen in ieder geval.

Vaaractiviteiten zoals AA-varen en zeekajakvaren zijn aan de leden zelf, hiervoor neemt het bestuur geen verantwoordelijkheid.

Waarom stemmen wij ons beleid af op dat van het RIVM? Het lastige van dit Corona-virus Cvid-19 is, dat we er geen ervaring mee hebben. Er zijn vele meningen in omloop over wat we wel en niet moeten doen. Daarom kiest het Natsec Bestuur ervoor de lijn van de deskundigheid van het RIVM te volgen. We rekenen erop, dat ook jullie dat voor elkaar zullen doen. Lees vooral de recente informatie op de site van het RIVM.

Let op: de loods blijft toegankelijk, uiteraard kan iedereen gewoon blijven genieten van het varen. Laat je dat vooral niet afnemen.

Wie vragen heeft over dit bericht kan contact opnemen met Dolf Wemmers, 06 43435841