Cursusaanbod

Na de Open Dag is het de gewoonte om een beginnerscursus te geven voor de nieuwe leden. Die wordt de gedurende vier weken gegeven op de dinsdagavond van 19:30 – 21:00 uur, te beginnen op dinsdag 30 juni 2020. Nieuwe leden krijgen van het bestuur een uitnodiging om mee te doen. Uiteraard is iedereen vrij om hieraan mee te doen. Na de cursus kan iedereen zich goed uit de voeten in een kajak. En tevens wordt ook één avond het canadeesvaren geoefend.

Verder geeft Patrick ook een viertal clinics voor de iets gevorderde kajak vaarders. Die zijn erop gericht om de kajaktechnieken verder bij te schaven. De clinics worden tegelijk met de beginnerscursus gegeven, op de dinsdagavond van 20:00 – 22:00 uur. Hierin worden behandeld:
1. Voorwaarts varen
2. Boogslagen en Opkanten
3. Stuurslagen
4. Slepen
Je kunt je hiervoor opgeven bij Patrick Dousi, via zeekanovaren@natsec.nl

Komende zondag, 28 juni 2020, gaan we reddingen oefenen. We starten om 10:00 uur. Aanmelden bij Ruud Oosterhof, via zeekanovaren@natsec.nl