Toertocht vanaf Natsec, op zondag 14 juni

Komende zondag staat er een toertocht op het programma. Om problemen te voorkomen met het opladen van de trailer en het reizen met auto’s, gaan we dit vanaf Natsec varen. Dan kunnen we in ieder geval de 1,5 meter afstand garanderen. Het zal geen lange tocht worden, maar zo’n 15 km. Dat betekent dat we pas om 10:00 uur zullen vertrekken bij Natsec.

We zullen een stukje de polder in gaan. Daar varen we over de Zweth en de Slinksloot. Uiteindelijk komen we weer ergens uit bij de Vlaardingse Vaart. En ergens halverwege de middag zijn we weer terug bij Natsec.

Neem in ieder geval iets te eten en drinken mee voor onderweg. En neem gezien de voorspelling ook zonnebrand mee. De temperatuur gaat weer omhoog.
Opgeven voor de toertocht is verplicht, bij toerkanovaren@natsec.nl . Als de groep te groot is gaan we de groep opsplitsen. We houden een groepsgrootte aan van maximaal 8 personen.

Geen Open Dag

De Open Dag op 21 juni gaat niet door. De kantine is nog niet open en er kan ook niets worden besteld. Maar voor iedereen die deze datum toch heeft gereserveerd heb ik een ander plan bedacht.

Ik stel voor om vanaf Natsec in groepjes van maximaal 8 personen een stukje te gaan varen. We kunnen niet met z’n allen op het gras zitten. Dan krijgen we problemen met de 1,5 m regel, dus het is de bedoeling om een kano te pakken en te gaan varen.

We kunnen dan ook introducees uitnodigen om op het water kennis te maken met de kanovereniging. Geinteresseerden die een keer mee willen varen kunnen zich aanmelden bij Frits-Jan Edelijn, email: introductie@natsec.nl . De eerste heeft zich inmiddels al gemeld en komt tussen 11 en 12 uur een stukje varen.