Met de AA naar de Foppenplas

Maandagochtend, al weer een week geleden, Willem op de fiets richting Foppenplas waar hij zeker de AA vaarders zou ontmoeten. Ze waren al aardig gevorderd, Willem haastte zich naar een steiger en maakte wat foto’s. Toen naar het Jachthuis. Snel de fiets gestald en verdekt achter het riet wachtte Willem de peddelaars op. Verrast keken ze in de lens van de camera. De kajaks kregen een plekje langs de steiger of werden op de wal getrokken.

De dames wachtte ons al op en de stamtafel werd nog een keer extra gepoetst. We maakte de kring wat groter vanwege de Carona maatregelen zodat we op gepaste afstand zaten. Gezellig koffie, chocomelk en thee gedronken. Weer wat spannende verhalen gehoord waarna we weer besloten om op te stappen. Willem controleerde het terras en vond weer de nodige spullen. De één vergat zijn petje en de ander, die al eerder opviel daar zijn jack achterste voren was aangetrokken, vergat zijn jack. Beide peddelaars kwamen snel terug en namen hun spullen in ontvangst. Maar goed dat het niet had geregend want dan had de peddelaar niets gezien als hij zijn capuchon had opgezet! We zullen geen namen noemen maar die komt u wel te weten als u ook eens mee vaart op maandagochtend!

Willem.