Natsec, hoe staan we ervoor en wat zijn de plannen.

In de komende periode zullen steeds meer mensen worden ingeënt en kunnen we ervan uitgaan dat we in 2021 ook steeds meer activiteiten kunnen organiseren. Het plan is om tal van activiteiten voor te bereiden die vervolgens uit te voeren zodra deze mogen.

Voor we ingaan op de activiteiten willen we graag de stand van zaken weergeven.

Hoe staan we er voor.

Ondanks alle beperkingen is afgelopen jaar toch veel doorgegaan bij onze vereniging. Er is onderhoud geweest aan de clubboten, de tuin en het gebouw. Er hebben tal van cursussen plaatsgevonden en excursies zijn georganiseerd. De AA is actief geweest als altijd. Het bijhouden van de ledenadministratie en financiën alsmede de introductie van nieuwe leden zijn gewoon doorgegaan. Er is steeds schoongemaakt.

We realiseren het niet altijd maar het gebeurt toch. We willen iedereen bedanken die deze activiteiten gedragen hebben. Dankzij hen kunnen we blijven varen.

Lopende zaken.

  • Onze penningmeester Bas Bol gaat ons verlaten. Hij ruilt de drukke randstad in voor een mooie plek in Overijsel. Jet Verschuren hebben we bereid gevonden de rol van (plaatsvervangend) penningmeester op zich te nemen. We hopen dat er straks ruimte is voor een gepast uitzwaaien van Bas. We zullen zeker missen.
  • Naast Jet hebben we ook andere kandidaten om taken in het bestuur uit te voeren.
  • Met de nieuwe bestuursleden komt er ook een nieuwe rolverdeling wat betreft het terrein, het gebouw, de boten en de kantine.
    • Paul de Weerd doet de kantine
    • Paul Verschuren wordt verantwoordelijk voor de clubboten. Hij zal in samenspraak met anderen een (beleid)voorstel voorbereiden. Na goedkeuring is dat bepalend voor het onderhoud, de vervanging, de vernieuwing, en eventuele verwijdering van het clubmateriaal.
    • Peter-Paul Ammerlaan is verantwoordelijk voor de botenloods, de bootplaatsen en de buitenruimte.
    • Fer Andeweg blijft verantwoordelijk voor het organiseren van het onderhoud van het gehele clubterrein/gebouw.
  • Aan Peter-Paul Ammerlaan en Paul Verschuren is gevraagd deel te nemen aan het bestuur. Zij hebben hierop positief gereageerd.
  • Zodra mogelijk roepen we een ALV bij elkaar. Onder meer leggen we dan de invulling van het bestuur aan de leden voor

Organiseren van activiteiten in 2021.

We gaan ervan uit dat dit jaar langzaam weer activiteiten mogelijk zijn. In de komende weken willen we een groot aantal zaken voorbereiden om klaar te zijn als we weer “meer open” mogen zijn. We inventariseren alle soorten activiteiten. Kortom we willen een programma gereed hebben dat naar gelang “wat wel kan” uitgevoerd kan worden. Cursussen, toertochten, themabijeenkomsten, barbecue’s, gezellige avonden enz. Wil je meedenken en mee organiseren, geef je dan op bij Dolf Wemmers (info@natsec.nl).

We gaan er in ieder geval van uit dat we dit jaar een aardig cursusaanbod kunnen organiseren. We denken dan aan cursussen voor beginners voor zowel kajak als open kano, clinics voor onderdelen van het kanovaren, kanovaardigheid A, en open kanovaardigheid A. Maar ook oefeningen als reddingen enz. Ook cursussen voor de sup zijn in beeld.

Zodra mogelijk organiseren we een Algemene Ledenraad Vergadering. Intussen zetten we alvast de (financiële) stukken op het besloten deel van de site (onder Algemeen, bij Documenten).

Op naar nieuwe activiteiten in 2021.