UPDATE Toertocht aanstaande zondag, 18 juli

Het wordt zeer waarschijnlijk een rondje in en om Utrecht. De tocht wordt zaterdag voorgevaren

Afgelopen zondag hebben wij als toercommissie de toertocht voorgevaren. Dit doen wij altijd omdat we moeten kijken of de instapplek prettig is, we de trailer goed kwijt kunnen en of de tocht is geschikt om met een grotere groep mensen te varen.

We zijn zondag om 8.50 uur vanaf Natsec vertrokken en waren om 21.00 uur weer terug bij Natsec om de boten af te laden. De tocht is ongeveer 20 km lang, wat een mooie lengte is. Onderweg bleken er helaas meer overdraagpunten te zijn dan wij hadden verwacht. Zo waren er bijvoorbeeld een aantal zeer lage bruggetjes en duikers waar alleen Ruud onderdoor kon varen. Verder bleek het niet mogelijk om een rondje te varen omdat een duiker zodanig begroeid was dat zowel overdragen als doorheen varen onmogelijk bleken (zelfs voor Ruud!).

Wij bekijken nu de opties voor een deel van deze tocht of voor een totaal andere tocht. Graag willen we op tijd weten wie er mee gaan op de tocht. Dit zou nog van invloed kunnen zijn op de keuze die we maken.

Daarom verzoeken wij iedereen die meegaat zich alvast zo snel mogelijk op te geven via toerkanovaren@natsec.nl

Zoals altijd zullen we verzamelen en opladen om 8.45 uur en vertrekken vanaf 9.00 uur. Bij aanmelden graag vermelden of je met eigen auto en/of kano komt en of je gebruik wilt maken van de trailer.

Met vriendelijke groeten, de toercommissie.