De C11 vaart ook in de herfst en winter

De C11 vaart heel het jaar door

Na het opheffen van de 1,5 m regel is de C11 weer iedere dinsdagavond op het water te vinden. Ondanks de gedwongen pauze van 18 maanden is de sfeer aan boord weer als vanouds.
Gemiddeld varen we met 7 man dus is er nog ruimte voor meer kanoërs.

Elfstedentocht

De C11 heeft al met wisselende bemanningen 5 X de Elfstedentocht te water gevaren. Deze tocht wordt om de drie jaar de WSV de Meeuwen georganiseerd en volgt in 6 dagen het traject van de bekende schaatstocht. Tijdens deze tocht, waar er in elk van de Friese steden de stempelkaart moet worden afgestempeld, wordt er ook in 5 van deze steden overnacht. Er gaan stemmen op onder de vaste kern van C11 vaarders om dit jaar weer een keer deze tocht der tochten te gaan varen. Er zijn nog een paar plaatsen in de C11 voor enthousiastelingen om mee te varen met dit unieke evenement. Maar gezien de lengte van sommige van de etappes ± 40 km is het wel wenselijk dat eventuele gegadigden regelmatig mee te varen om aan de conditie en uithoudingsvermogen te werken.

Meevaren

Lijkt het je wat om eens mee te varen met de C11 je bent welkom op dinsdagavond. Om 20:00 uur gaat de C11 te water en we proberen om ± 21:30 weer in de kantine terug te zijn.

De C11 vaart niet als

Mocht er (veel) regen voorspeld worden of als er ijs ligt in de vaart dan blijft de C11 op het land. Maar onze ervaring is dat de meeste dinsdagavonden wel “vaarbaar” zijn.

Meer weten?

Wil je meer informatie kan je kijken op de website van Natsec of stuur een mail aan de C11 commissie C11@natsec.nl

Tot volgende dinsdag?
Met sportieve groet,
De C11 commissaris