Toertocht Rotterdam, zondag 18 september 2022

Komende zondag varen we een toertocht door Rotterdam. Dat wordt weer een mooie en afwisselende tocht. We beginnen de tocht op de Kralingse Plas. Van daaruit varen we via een sluisje richting het Oostplein. Daar steken we lopend over naar het Boerengat en varen we via de Haringvliet naar de Leuvehaven. Bij het Maritiem Museum moeten we weer een stukje lopen met de kano’s. Uiteindelijk varen we nog een rondje over de Bergse Plassen en eindigen we weer op de Kralingseplas. Neem voor deze tocht wel een kanokarretje mee, want we moeten twee keer een stuk lopen.

We verzamelen om 8:45 uur bij kanovereniging Natsec om de kano’s op de trailer te laden. Daarna vertrekken we om 9:15 uur richting de Kralingse Plas.
Graag aanmelden via de mail: toerkanovaren@natsec.nl en daarbij vermelden of je gebruik wilt maken van de trailer (vergoeding 2 euro) en/of een kano van Natsec.