Biesbosch weekend, 15-16 oktober 2022

Binnenkort hebben we weer ons Biesbosch weekend. Dat is een paar jaar niet doorgegaan onder andere vanwege de corona. De laatste keren hebben we dat in september gepland, maar we zijn nu weer terug naar oktober. Houd er rekening mee dat de nachten wel wat kouder kunnen zijn.

We rijden zaterdagochtend naar de Kop van het Land in Dordrecht. Dan pakken we het pontje naar de overkant. Daar kunnen we de auto’s parkeren. De eerste dag varen we naar camping “De Biesboschhoeve” op het eiland de Vischplaats.

We zullen kamperen aan de noordkant van het eiland bij een klein strandje. Daar kunnen we makkelijk de kano’s het water uit dragen. We hebben daar naast de tenten voldoende ruimte om een kampvuur te maken en marshmallows te roosteren. ’s Avonds kunnen we met z’n allen pannenkoeken bakken. Op zondag zullen we via een andere route terug naar de auto’s varen.

We verzamelen zaterdag 15 oktober bij Natsec om 8.45 uur, vertrek ca. 9.15 uur. Dan zijn we zondagmiddag rond 17:00 uur weer terug.
Graag aanmelden via de mail: toerkanovaren@natsec.nl en daarbij vermelden of je gebruik wilt maken van de trailer (vergoeding 2 euro) en/of een kano van Natsec. En voor vragen kun je ook altijd bij ons terecht.

De toercommissie.