Vergadering zeekajakkers

14feb2017

Vergadering zeekajakkers

Van 20:00 tot 22:00

Plaats: Kantine K.V. Natsec

Uitnodiging:

Op verzoek van Patrick Dousi (de zeevaarder) nodigen we (Sjaak Poppe en Jan Smit) jou uit voor de vergadering op 14 februari 2017 om 20.00 uur in het clubgebouw van Natsec.

Het doel van deze vergadering is om de afdeling zeekajakvaren nieuw leven in te blazen, omdat er toch een grote kring met belangstellenden voor het zeekajakken is. We willen op 14 februari met elkaar bespreken wat voor soort tochten we willen varen, welke vaardigheden we willen verbeteren en hoe we dat kunnen organiseren. Doel is wat ons betreft om als Natseccers vaker samen op groot water te varen.

Als je wilt komen verzoeken we je om dit voor 1 februari (of per omgaande) met een mail te bevestigen. Kan je 14 februari niet, maar wil je wel actief worden, laat dan per mail weten wat je ideeën zijn. Ken je een Natseclid waarvan je denkt dat die 14 februari ook wil komen, maar die niet is uitgenodigd, stuur deze mail dan door naar hem of haar.

Het is plezierig als je in je antwoordmail meteen je wensen kenbaar maakt m.b.t. het varen op groot water. Dan hebben wij een indruk wat we kunnen verwachten.

Voorlopige agenda:

  1. Wensen (wat voor tochten willen we varen?)
  2. Behoeftes (welke vaardigheden willen / moeten we ontwikkelen?)
  3. Wie kan wat of gaat wat doen.
  4. Wanneer wordt er gevaren (zaterdag / zondag, hoe vaak?).

In het bijgesloten bericht van Patrick heeft hij een voorzet van mogelijkheden gedaan. Je kunt daar natuurlijk zelf nog uitbreiding aan geven.

Als je jouw wensen voor 1 februari aan ons mailt zorgen wij dat deze in de agenda worden opgenomen en kunnen we 14 februari een voorstel presenteren ter bespreking die avond

Eskimoteren

In het kader van zeevaren en veiligheid willen we je aandacht vestigen op de cursus eskimoteren die start op 5 februari 2017 en op 19 februari, 5 en 19 maart vervolgt wordt. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Aanmelden bij Patrick Dousi zeekanovaren@natsec.nl.

We rekenen op veel belangstelling voor zowel de vergadering over zeevaren als de eskimoteercursus.

Met vriendelijke groet,
Sjaak Poppe,
Jan Smit.

Download Event to Calendar