Dagboekaantekeningen van een lid van de AA, voorjaar 2015

Februari, maart  ’s maandags regelmatig met de vrienden van de AA er op uit, vaak discussies “waar drinken we koffie?” maar toch komen we altijd tot een “oplossing”.

23 maart voor het eerst over het nieuwe aquaduct van de rijksweg A4. ’t Was koud maar een historische gebeurtenis. Jan had voor een leuke hindernis gezorgd: overdragen over een werkboot. Dolf zorgde voor oploskoffie, ook een oplossing dus!

AA maart2015
Foto Wim van der Eijk

30 maart,  De bollen die IJsbrand in het najaar verzamelde en plantte bloeien volop.

8 april,  om een beetje te wennen, een paar nieuwe leden ingeschreven, , denk aan sleutel, met en zonder ligplaats, t’jonge, t’jonge, Bas vragen of het inschrijfgeld al is ontvangen!

9 april, emailtje van Helenium, op de open dag mogen we de boomstamkano gebruiken

10 april,  de ledenadministratie van Rene Blomsteel overgenomen. Wat een werk heeft hij er steeds aangehad! Ik moet hierbij wel hulp zoeken, dat kan ik niet alleen af.

11 april,  de administratie van de AA op Wim van der Eijk’s computer overgezet (onder toezicht van twee kleinzoontjes van Wim en Rita)

13 april,  met Wim de Kan en Wim van der Eijk naar de Kandelaar gevaren en ook veel overgedragen. Ieder had zijn eigen koffie meegenomen, ook een oplossing. De Kandelaar, aan de Schie, is de geboorteplaats van Wim van der Eijk. Zware tocht maar vooral leuk door alle wetenswaardigheden van Wim: “hier woonde Blinde Klaas en daar Dove Piet”. Ik weet nu ook waar de naam van de Kandelaar vandaan komt. Jan was niet komen opdagen, moest zijn eerste kleinzoon gaan bekijken, proficiat.

AA april2015
Foto Wim van der Eijk

13 april,  Kees Paalvast vertelt over de mislukte filmopnames van het brandingvaren aan het strand van Hoek van Holland: het stormde te veel! Hij denkt dat binnenkort de Buitenwatersloot in Delft weer doorvaarbaar is.

16 april, overzichten gemaakt van leden-afmeldingen en -aanmeldingen, verstuurd naar Dolf (voorzitter) en Kees (Natsec Nieuws).

18 april, op bezoek bij het kampeerterrein De Grutto in Delft, Jan Bos nodigt ons uit voor een bezoek per kano, misschien een barbecue? Doorgeven aan Wim en Arie en Luuk.

11 mei, met 5 man naar Moeder Aarde bij Delft, door de polder 20 km, mooi weer.

AA mei2015
Foto Jan Willeboordse

Dick van der Velden, 14 mei 2015