Kanobegeleiding gevraagd bij zwemtochten

Begin juni zijn er twee zwemtochten waar onze begeleiding wordt gevraagd. Bij de zwemtochten zorg je voor de veiligheid van de zwemmers. Je houdt de zwemmers in de gaten en geeft ze een steuntje als dat nodig is, bijvoorbeeld bij kramp. Verder is het erg dankbaar werk. En er zwemmen ook altijd een paar bekenden mee.

Zaterdag 1 juni 2024, de Oversteek

De Haringvliet Oversteek. Dat is een zwemtocht van 3 km. Wij varen eerst vanaf de finish terug naar het startpunt en begeleiden vervolgens de zwemmers naar de overkant. Let op, dit is een grootwatertocht. Dus hiervoor gelden voor ons de eisen zoals beschreven bij het zeevaren. Klik op de link voor de website. De zwemtocht is in de middag, dus we zullen rond 12 uur vertrekken bij Natsec. Je kunt je hiervoor opgeven bij Ruud Oosterhof.
>> Er zijn geen leden beschikbaar gevonden om te assisteren bij deze zwemtocht.

Zondag 9 juni 2024, Swim for Daniel

Swim4Daniel. Dit was voorheen de 010 City Swim, georganiseerd door Erik Boer en Michel Siep. Dit is een erg gezellig team om mee samen te werken. De zwemmers zwemmen hier een rondje vanaf de Leuvehaven in Rotterdam. We zullen rond 9 uur vertrekken bij Natsec. Je kunt je opgeven bij Fer, Anja of Frits-Jan.