Wie zijn wij

Welkom op de website van Kanovereniging Natsec in Vlaardingen.

nathome.jpg

Natsec betekent in eskimotaal zeehond.
De zeehond beweegt zich soepel door de zeewateren.

Natsec is een vereniging van kanovaarders. Het water mag stromen of stilstaan, het mag zout of zoet zijn: overal zijn Natsecleden te vinden in hun kajaks of Canadezen voor één, twee of tot zelfs elf personen. De kanovaarders zijn gegroepeerd in verschillende takken van kanosport (disciplines).

Natsec beschikt over een prachtig gebouw, gelegen aan de Vlaardingervaart in Vlaardingen. Er is een stalling voor kano’s van de leden én voor kano’s van de vereniging. De vereniging heeft voor beginners een aantal kano’s voor gebruik ter beschikking. In het gebouw is een gezellige kantine en er zijn kleedgelegenheden. In het water voor het gebouw is zelfs ruimte voor kanopolo.
Natsec is dé vereniging in de regio Rijnmond voor eenieder die van kanovaren houdt.

Vereniging

Kanovereniging Natsec is in 1981 ontstaan naar aanleiding van een initiatief van een groep mensen die deelnamen aan de kanocursussen van de Vlaardingse Raad voor Sport en Recreatie. Natsec telt momenteel ruim 200 leden. Deze leden beoefenen de volgende kanodisciplines: Kanopolo Canadees varen Zeevaren Wildwatervaren Brandingvaren Toervaren Natsec biedt haar leden de gelegenheid om op …