Clinic voorwaartsvaren

Beste mensen,

Naar aanleiding van de afgelopen dinsdagavond trainingen grootwatervaren en het enthousiasme dat er die avond heerste wil ik morgenavond een clinic efficiënt voorwaarts (en achterwaarts) varen organiseren.

Kajakvaren_054

Dinsdagavond 14 juli ’15 bied ik geïnteresseerden de mogelijkheid om mee te doen met een clinic voorwaartsvaren.

Tijdens deze clinic zal er gekeken en geoefend worden in het verbeteren van de voorwaartse peddelslag. Doelstelling deze avond is om bewust te worden van de eigen voorwaartse peddelslag en waar deze verbeterd kan worden.

Aanvang van de clinic is 19.45 uur op de steiger bij kv. Natsec en zal ongeveer 90 minuten duren. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.  Deelnemers dienen zelf voor een kajak, peddel en geschikte kleding te zorgen.

Geïnteresseerden kunnen zich tussen 14.00 en 18.00 aanmelden bij Patrick Dousi 06-22631510

Alvast hartelijk dank en tot op de club,
Patrick Dousi