Kanopolo jeugd en nieuwe trainingstijden

Beste leden,

Sinds kort is Bruno Wuijts (12 jaar) aangehaakt bij de kanopoloƫrs. Het lijkt ons erg leuk wanneer er meer kinderen van/rond die leeftijd mee zouden willen doen en we misschien weer een jeugdteam kunnen vormen.

Is dat allemaal niet veel te laat voor een doordeweekse avond dan? Hopelijk niet want we gaan vanaf dinsdag 11 augustus trainen van 18:00 tot 20:00. Dit onder andere omdat dat voor schoolgaande jeugd een prettiger tijd is en met het langzamerhand weer korter worden van de dagen kunnen we dan ook langer doortrainen terwijl we de bal nog zien (dan is het spelletje toch leuker).

Dus, kennen jullie nog jeugd die zin heeft een keertje mee te doen of heb je zelf zin (mag ook natuurlijk), wees welkom op dinsdagavond van 18:00 tot 20:00!

Een goed humeur, een handdoek en vaarkleding (bij voorkeur geen katoen, dat wordt koud. Liever zwemkleding, een lycra/thermo/polypro shirt, water/surfschoentjes en eventueel een surfshort) is alles wat je nodig hebt, de rest ligt op de club!

Groetjes,
Rick, Hanno en Michiel
JTeam