Biesbosch weekend 19 en 20 september 2015

Heerlijk weekend op 19 en 20 september in het Nationale Park de Biesbosch.

IMG_5829a

De Biesbosch is één van de weinige zoetwatergetijdengebieden van Europa. We varen afwisselend door leuke, spannende kreekjes met overhangende bomen en door mooie wat bredere kreken, met intrigerende namen als Keesjes Killeke, Gat van de Turfzak, Gat van de Vlooien of Gat van de Slek.

Halverwege de middag koeren we naar de boerencamping op de Visschersplaat. We gaan daar een mooi kampvuur maken 🙂 en er is een prima sanitair gebouw. Als het even meezit genieten we daar weer van de heerlijke pannenkoeken gemaakt door een of meerdere meester-pannekoek-bakkers.

Voor de camping is het gewenst je op te geven als je meegaat. We moeten aangeven met hoeveel personen we daar denken te komen. Ook gezien de onvoorspelbaarheid van het weer is goed zo nodig elkaar te informeren over de laatste stand van zaken. Geef dus even door aan een van de leden van de Tourcommissie op hoeveel personen we kunnen rekenen.

Zondag varen we in de middag in rustig tempo weer terug naar de auto’s. De tocht is ook geschikt voor leden die wat minder ervaren zijn, we doen het dan gewoon wat rustiger aan. We vragen wel iedereen, die zelfstandig vaart, een zwemvest mee te nemen en zo nodig te dragen wanneer de situatie daarvoor aanleiding geeft.

Ook de C11 vaart mee. Wel even opgeven a.u.b. Dus er is voor iedereen de mogelijkheid om mee te gaan.

We verzamelen zaterdag 19 september bij Natsec om 8.45 uur, vertrek ca. 9.30 uur.
De trailers gaan mee.
Graag opgeven of je meegaat en of je met de C11 of met een andere boot varen wilt.

Jacques Flinterman: 0104515118//flinterman1@zonnet.nl
Dolf Wemmers: 0643435841//dolf@devnull.nl
Kees de Dreu: 0627437897//k.de.dreu@gmail.com
Ingeborg de Haan: 0612235163//idehaan@xs4all.nl
Ruud Oosterhof: 0627086382//ruud.oosterhof@adp.com