Nieuwjaarsreceptie en ‘Kouwe klauwentocht’

Het nieuwe jaar staat om de hoek! 5424-uitnodiging-nieuwjaarsreceptie-II

Altijd fijn om elkaar een goed nieuwjaar te wensen onder het genot van oliebollen en een drankje. Tegelijk kunnen nieuwe plannen voor kanotochten gemaakt worden. Ervaringen uitgewisseld en nieuwe contacten worden gelegd.

We hopen zoveel  mogelijk mensen te mogen verwelkomen in dit nieuwe jaar.

Dat kan allemaal op zondag 10 januari. De receptie begint om 15.00 uur.

Voor de liefhebbers varen we vooraf een tocht over de vaart en de vlieten. Waarna een kommetje warme erwtensoep klaar staat.

We verzamelen vanaf 11.00 uur en vertrekken om 12.00 uur. Mocht 2016 wat kouder zijn dan 2015 waardoor er ijs op de vaart ligt, dan zullen we een mooie wandeling door de polder maken.HEMA-Erwtensoep-1102x780