Lezing Brandingkajakken – Rein Hagenaars

Kort verslag van de lezing Brandingkajakken

Afgelopen dinsdagavond gaf brandingkajakker en auteur Rein Hagenaars een interactieve lezing over zijn passie.

P1000582a Brandingkajakken

Ruim 20 aanwezigen hadden de koude dinsdagavond getrotseerd en waren naar de kantine van Natsec gekomen. Hier gaf Rein met behulp van zelf gebouwde maquettes en tal van verhalen een leuke presentatie over het Brandingkajakvaren. Onderwerpen als materiaal, veiligheid, het weer, hoe ontstaat branding, geschiedenis van het brandingvaren kwamen ter sprake.
Tussendoor konden vragen worden gesteld die met een grote twinkeling in de ogen enthousiast werden beantwoord. Ruim 90 minuten later waren de aanwezige vele weetjes wijzer en was er nog even gelegenheid voor wat na kletsen.

Voor diegene die het gemist hebben nog wat foto’s van de avond.

P1000576a P1000575a P1000586a P1000574a P1000577a   facebook