Zeetocht vanuit Stellendam

Stellendam

Vandaag hebben we bij Natsec verzameld en even later, om 10:45 uur met 7 kano’s vertrokken vanuit de KNRM-haven in Stellendam. Eerst de boeien gevolgd totdat net na de kwaaie hoek bleek dat de zandbank nog een stukje droog lag. Daar hebben we dus maar een koffiepauze gepland.

Na de koffiepauze om de zandbank gepeddeld naar de gele boeienlijn en die gevolgd tot de twee bunkers in zee. Daar zijn we gestopt voor de lunch. Al vrij snel zagen we de ene zeehond na de andere. Zeker 10 zeehonden gezien. En later kwamen ze ook nog eens redelijk dichtbij de kano’s.

Vervolgens een stuk langs het strand gevaren en weer overgestoken naar Stellendam. Al met al een gezellige tocht voor het begin van het seizoen.

De route die we hebben gevaren.

Hieronder komen nog meer foto’s.