Mistige beelden

Mistige beelden kunnen ook mooi zijn.

Op een mooie maandagochtend een tochtje over de Vlieten, Bommeer en Foppenplas. Een stralend zonnetje deed ons de sweaters uittrekken. Terwijl we de Foppenplas op peddelde verdween de zon achter optrekkend mist flarden.

Dat scheelde gelijk wat graden maar we ronden toch de boei op de Foppenplas.

Zo tegen het verdwijnende zonnetje kwam onze peddelaar Jaap mooi in beeld wat weer wat mooie plaatjes opleverde. Deze keer moesten we zelfs binnen in het restaurant aan de stamtafel gaan zitten want op het terras was het te fris. De koffie en chocomelk smaakte ons goed. Na wat mooie verhalen met het personeel en een 2e bakkie stapte we even later weer in de kajak. Via de Middelvliet weer terug naar de Kano Vereniging Natsec. Lijk het u ook wat om eens mee te varen met de AA ploeg dan bent u van harte welkom op maandagochtend. Om 9 uur vetrekken wij en zijn in de regel rond de klok van 12 uur terug.

 

Willem Borsboom