Geslaagd voor Kajak Vaardigheid A

Examen KajakVaardigheid A

Onder zomerse omstandigheden hebben Frits-Jan en Remco afgelopen zondag de KajakVaardigheid A cursus met een examen afgesloten. Het examen bestond uit een theorie- en een praktijkdeel. ’s Morgens in alle rust werd het theoriedeel schriftelijk afgenomen. Na de lunch gingen de heren samen met de examinator het water op voor een rondje over de vaart, vlieten en Foppenplas. Onderweg werden de heren beoordeeld op hun vaardigheden d.m.v. tal van kleine oefeningen. Ondanks dat het druk was met vele andere watersporters op het water verliep alles “vlekkeloos” en konden beide heren aan het eind van de middag het WSV KajakVaardigheid A Certificaat in ontvangst nemen.

          

Met het KVA op zak als basis hebben de heren alweer nieuwe doelen gesteld en zijn ze voornemens om te blijven oefenen op het “vlekkeloos” slalommen tussen de paaltjes.

Een nieuwe KVA cursus voor volgend jaar ligt al op de planken, geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar zeekanovaren@natsec.nl