Midden-Delfland Dag

Midden-Delfland Dag

17 juni vanaf 10:00 uur

Kijken en doen voor kinderen en volwassenen op een prachtige plek aan de Vlaardingse Vaart. Er liggen bij kanovereniging Natsec verschillende soorten kano’s om te bekijken en uit te proberen. Vele vrijwilligers staan klaar om uitleg te geven en zo nodig te helpen.

Ook is er in het clubhuis een expositie ingericht over de verdwenen oude Brouckmolen die op het terrein van Natsec heeft gestaan. De expositie geeft  uitleg over het gebruik van de locatie vanaf de ijzertijd (boomstamkano), in de middeleeuwen voor de molen en later als plaats voor stoomgemaal, boerderij, scheepswerf, jachthaven, opspuiting en uiteindelijk een kanoclubhuis nu. Op zondag zullen bij Natsec de leerlingen van muziekdocente Caroline Groeneveld een muziekoptreden geven.

Bekijk op je gemak de kano- en kajak tentoonstelling die je een beeld geeft van de veelzijdigheid van het kanovaren. Natsec heeft een speciale ‘Open dag aanbieding’ een introductiecursus voor mensen die niet zeker weten of kanovaren iets voor ze is. Speciaal voor VADERS is er, zolang de voorraad strekt, gratis een gevulde kano voor bij de koffie beschikbaar. Alle deelname is gratis (behoudens de introductiecursus), de kantine is open. zie ook:  http://natsec.nl