Klus-dag

Op zaterdag 17 september was er een klus-dag bij onze prachtige Kanovereniging.

Tien mensen hadden zich bij Fer Andeweg (de kluscoördinator) opgegeven om te komen helpen. Bij de opsomming van de klussen, rond 10:00 uur waren er echter al 14 Natseccers die de handen uit de mouwen wilden steken en tijdens de lunch telden we 28 (!!) ijverige leden. Dolf noemde het een historisch aantal en was geroerd door deze grote opkomst. De klussen die werden aangepakt waren zeer divers: kozijnen werden geschilderd, bomen en struiken werden gesnoeid, een stuk stoep opgehoogd, de dakgoot schoongemaakt, een extra buitenkraan aangelegd, de C11 geschuurd en geolied. En dan heb ik nog echt niet alles genoemd.

Iedereen bedankt voor de hulp en tot een volgende keer!

Judith van Beurden.

Klik rechts op de onderstaande foto voor de volgende foto.

Klusdag - sep 2021