Lezing Walter van Tienen

Binnenkort in onze eigen kantine

Een presentatie door ons lid Walter van Tienen over zijn zeekano-avonturen in het binnen- maar vooral ook in het buitenland. Walter is een van de grondleggers binnen Natsec van onze zeekano groep en heeft diverse publicaties over zijn avonturen in outdoorbladen op zijn naam staan. Hij zal ons meenemen in zijn vele expedities zoals rond het zonnige Corsica maar ook op het ijskoude Groenland. Dit zal voor iedere kanovaarder een inspirerende avond zijn om zelf eens het ruime sop buiten ons kikkerlandje op te zoeken!

Wanneer: dinsdag 17 januari 2023 om 20.00 uur in de kantine KV Natsec. (Bar is open vanaf 19.30). Toegang is uiteraard gratis, maar i.v.m. de voorbereiding wel graag even aanmelden bij Paul Verschuren (natsecvloot@gmail.com)