Open dag bij Natsec op zaterdag 17 juni

Kanovereniging Natsec aan de Watersportweg 40

Veel te doen op het water.

Kijken en doen voor kinderen en volwassenen op een prachtige plek aan de Vlaardinger Vaart. Er liggen op 17 juni tientallen boten voor je klaar. Je kunt naar hartenlust zelf allerlei soorten boten uitproberen bij de kanovereniging Natsec.

Vele vrijwilligers staan voor je klaar om je zo nodig te helpen.

Vaar mee voor een rondje over de Vaart in de C11. Bekijk op je gemak de kano- en kajak tentoonstelling die je een beeld geeft van de veelzijdigheid van het kanovaren.

Natsec heeft een speciale ‘Open dag aanbieding’ een introductiecursus voor mensen die niet zeker weten of kanovaren iets voor ze is.

Tijdens 4 vier cursusavonden (op dinsdag) kan je kennis maken met verschillende soorten kajaks en kano’s en de nodige uitrusting zoals de verscheidenheid aan peddels, zwemvesten en spatzeilen. Instappen kan op verschillende manieren, je leert wat het beste bij je past. De vaarslagen worden doorgenomen en geoefend.

De kosten voor de cursus zijn € 25,-. Als je besluit lid te worden van de kanovereniging  Natsec wordt dit geld in korting gebracht op de contributie.

Geniet van de verschillende demonstraties op het water zoals eskimoteren, freestyle, kanoreddingen en open kanovaren. Ook kan een demonstratie van de overtoom bezocht worden. Op ons mooie terras kan onder het genot van een muziekje een consumptie worden genuttigd.

Alle deelname is gratis (behoudens de introductiecursus).