Vrijwilligersfeest 2023

Onze kanoverenging bestaat door de inzet van vele vrijwilligers en het werd tijd om hen in het zonnetje te zetten!

Door de coronapandemie is er de afgelopen jaren geen vrijwilligersfeest gevierd. Dat maakte dat we nu veel te vieren hadden. Natsec is een vereniging waar alle vrijwilligers met elkaar zorgen voor een fijne sfeer, goed onderhoud van het terrein en het gebouw inclusief alle verenigingsboten, voor gezellige kantinediensten, toertochten, weekendjes weg, cursussen en nog veel meer.

Dankjewel bestuur

Besturen van een vrijwilligersvereniging vraagt naast een warm hart voor de vereniging veel tijd, inzet, kennis, kunde, incasseringsvermogen en begrip voor alle wensen van de leden. De afgelopen jaren waren bijvoorbeeld lastig omdat er maatregelen genomen moesten worden waarover de meningen verdeeld waren. Gelukkig kon ons bestuur hier goed mee omgaan (al heeft dit best voor wat stress gezorgd). Er is ook veel werk verricht. Zo hebben we een nieuw dak op het gebouw gekregen mét zonnepanelen. Naar aanleiding van een energiescan zijn er aanpassingen gedaan waardoor we geen problemen hebben gehad met de toegenomen energieprijzen. We hebben een afdak gekregen boven het terras. De vloer van de loods is ophoogd, het botenbestand heeft een upgrade gehad, de kantine is aangepakt en ziet er weer prachtig uit, de kade is vernieuwd, de tuin wordt goed onderhouden en staat er prachtig bij. Op het moment zijn we o.a. nog bezig om een aangepaste instap voor minder validen te ontwerpen. Dit alles aangestuurd door het bestuur en uitgevoerd door de vele vrijwilligers.

Het feest

We hebben op de dag zelf al gezien dat het feest een succes was maar ook na afloop hebben we van veel mensen enthousiaste reacties gekregen. In de middag hebben we het Natsec Handelsspel gespeeld. Hierbij bleek dat we een aantal strijdbare leden hebben die graag wilden winnen. Dit verhoogde het speelplezier en zorgde soms voor hilarische situaties. De winnaars kregen een certificaat eeuwige roem.

Opdracht 8 Het gotenspel

Hier nog een aantal foto’s. We hebben heerlijk gegeten, omdat we een aantal jaar geen feest hebben georganiseerd, konden we dit laten verzorgen.

Handelen en opdrachten ophalen
Voor de winnaars; Isidor, Tineke, Peter en Jacques
Het buffet verzorgd door: https://www.monsieurpaul.nl/

De Feestcommissie vlnr Ingeborg, Dolf, Nelleke, Kees, Judith