Oproep vrijwilligers “open dag Natsec” op 9 juni

Op zondag 9 juni organiseert de Federatie Broekpolder voor de tweede keer de Broekpolderdag. Organisaties in de Broekpolder zijn die dag voor iedereen toegankelijk en er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Ook Natsec opent die dag zijn deuren voor publiek en maakt het zo voor iedereen mogelijk kennis te maken met onze actieve en enthousiaste kanovereniging.

Open dag Natsec

In de vorm van een open dag zullen we met elkaar de geïnteresseerden ontvangen en op weg helpen op het water. Daar hebben wij jou als vrijwilliger natuurlijk wel bij nodig. We verzamelen rond 9.30 uur en starten, na de koffie en een korte briefing, met het klaarleggen van de verschillende type kajaks en ander materiaal. Rond 10.30 uur willen we de eerste bezoekers kunnen ontvangen.

We hebben jou nodig

Jullie begrijpen dat we alle hulp van iedereen kunnen gebruiken! Kun je bijvoorbeeld de kantine bemensen, of kun je een demonstratie op het water geven, kun je helpen met in- en/of uitstappen aan de waterkant, een stukje met mensen meevaren op de Vaart (max. tot de brug) of heb je andere goede ideeën, we horen graag van je! De ervaring leert dat dit voor iedereen een erg gezellige dag zal worden.

Aanmelden

We willen die dag Natsec van haar beste kant laten zien, dus iedereen die daaraan kan bijdragen is van harte welkom om onze prachtige kanovereniging, aan iedereen die wil, te laten zien. Opgeven kan bij onze voorzitter Dolf Wemmers.

We hopen van je te horen en je te zien op de open dag,

Dolf Wemmers

dolf@devnull.nl