Biesbosch weekend, 14 en 15 oktober 2023

Komend weekend hebben we weer ons jaarlijkse Biesbosch weekend als afsluiting van het toer-seizoen.

Dit keer vertrekken we vanaf de Noordwaard (kruising Steurgat/Galeiweg, Werkendam) en varen we via diverse kreekjes en sloten naar de Biesboschhoeve. Heen zullen we 18 km varen en de terugweg wordt zo’n 14 km. Onderweg zullen we een paar keer stoppen voor een koffie- of lunchpauze.

Neem voldoende eten en drinken mee voor 2 dagen. En zorg dat je kampeerpullen en kookgerei meeneemt. Deze moeten wel in de kano/kajak passen, want we varen naar de camping. Die is alleen over het water te bereiken.
Houd ook het weer in de gaten. We hebben weliswaar droog weer besteld, maar de voorspellingen zijn erg wisselvallig. In de nacht wordt het 12 graden, dus dat is wel goed te doen.

We verzamelen zaterdag 14 oktober bij Natsec om 8.30 uur, vertrek ca. 9.00 uur. Dan zijn we zondagmiddag rond 17:00 uur weer terug.
Graag aanmelden via de mail: toerkanovaren@natsec.nl en daarbij vermelden of je gebruik wilt maken van de trailer (vergoeding 2 euro) en/of een kano van Natsec. En voor vragen kun je ook altijd bij ons terecht.

De toercommissie.