Open Kano Festival 2023

Ook dit jaar zal in het tweede weekend van september (8-9-10 sep) het Open Kano Festival (OKF) plaatsvinden. Een gezellig meerdaags evenement voor en door open kano vaarders in de Weerribben/Wieden in Ossenzijl (Camping De Kluft). Al enkele jaren gaat daar een groepje leden van Natsec naar toe. We staan met onze tentjes, tipi of caravan bij elkaar en de C11 is ook van de partij.

Er hangt een ongedwongen sfeer op het veld waarin je (al dan niet bij een kampvuur) andere kanovaarders ontmoet en je ervaringen over tochten/kano of peddels kan uitwisselen. Diverse peddel- en kanobouwers zijn aanwezig, net als een kraam van de Kanoshop. Goede gelegenheid om iets uit te testen!

Op zaterdag kan je workshops bijwonen om bijvoorbeeld je techniek bij te spijkeren. Als het begint te schemeren komen allerlei soorten lampjes tevoorschijn en wordt een lichtjestocht gevaren naar het dorp en langs de jachthaven. We versieren de C11 en ook onze grote schemerlamp gaat weer mee. Op zondag staan er enkele tochten gepland en pakken de meeste deelnemers die dag hun kampeerspullen weer in.

De inschrijving voor dit festival is onlangs geopend (https://openkanofestival.nl/), deelname kost € 5,- pp en je betaalt daarnaast voor de camping.
Leuk als je ook mee gaat! Laat het Jet Verschuren dan per e-mail even weten, dan voegen we je toe aan de OKF Whatsapp groep, mailadres: penningmeester.natsec@gmail.com

Met vriendelijke groet, namens het bestuur van Natsec:
Jet Verschuren, Penningmeester
Irene van der Werf, Secretaris