Kanotraining in het zwembad

We zijn van plan om in februari/maart 2020 weer een eskimoteercursus te organiseren. Dit jaar willen we benadrukken dat het niet alleen een eskimoteercursus is, maar ook een gelegenheid om meer te oefenen in het warme zwembadwater. Bijvoorbeeld omslaan met een kajak, het oefenen van een kajakredding en midden op het water instappen in de kajak. Het is de bedoeling om daar vooral een gezellige avond van te maken waar iedereen lekker kan oefenen. De kosten voor deze avonden zullen zo’n 15 euro per avond zijn.

Ik ben nog bezig met het zwembad om de data vast te leggen, maar dat zullen 4 zondagavonden zijn in februari/maart 2020. We doen dat in het zwembad De Kulk in Vlaardingen, vroeg in de avond. Zodra er meer bekend is komt dit op de website te staan.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ruud Oosterhof, emailadres: ruud.oosterhof@adp.com .