Kanotraining in het zwembad

We starten in februari 2020 weer met een eskimoteercursus in het zwembad. Dit jaar willen we benadrukken dat het niet alleen een eskimoteercursus is, maar ook een gelegenheid om meer te oefenen in het warme zwembadwater. Bijvoorbeeld omslaan met een kajak, het oefenen van een kajakredding en midden op het water instappen in de kajak. Het is de bedoeling om daar vooral een gezellige avond van te maken waar iedereen lekker kan oefenen. De kosten voor deze avonden zijn 15 euro per avond. Kom je 4 avonden, dan betaal je 50 euro.

Het zwembad De Kulk in Vlaardingen is gereserveerd. Op de zondagavonden 16 februari, 1 en 15 maart en 5 april, van 17:00 – 18:30 uur. Voor meer informatie en om je op te geven kun je contact opnemen met Ruud Oosterhof, emailadres: ruud.oosterhof@adp.com .